Nyttige links!

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EkspresLån op til 40.000 kr. rentefrit i 6 mdr. til varekøb - maks 2.000 kr., i kontanter.
Stiftelsesprovision 299 kr. uanset lånestørrelse

Ønskes lån på mere end 20.000 kr. skal seneste lønseddel forevises før udbetaling af lån.
Mdl. administrationsgebyr kr. 19 kr.
Mdl. BS gebyr 15 kr,. eller Giroindbetalingsgebyr 29 kr.

Ex. Samlet kreditbeløb 12.500 kr. månedlig ydelse 500 kr. i 36 mdr. forudsat at betaling sker via BS, samlet omk.5.500 kr. og samlet tilbagebetalingsbeløb 18.000 kr. Debitorrente der er variabel er 0% i lånets første 6 måneder og derefter 20,2% i resten af lånets løbetid.   ÅOP 18,4%.
Finansieringen udbydes i samarbejde med Ekspres Bank A/S.

Halsnæs Kommune - Midt i naturen - og tæt på alle mulighederne.

 

Fujitsu General skaber høj kvalitet og miljøvenlige produkter, der giver god komfort i overensstemmelse med vores grundlæggende politik til et "skabende behageligt miljø" ved at udnytte det klimaanlæg teknologi og kreativitet, vi har skabt gennem mange år.

 

 

 

Panasonic Air Conditioning leverer løsninger, der opfylder dine AC-behov med produkter og tjenester, der giver de mest behagelige indeklimaer til boligen og optimale arbejdsforhold. Vi tilbyder totalløsninger med airconditionsystemer, der er udviklet ud fra reguleringsteknologi og mangeårige erfaringer.Noget af det vigtigste for samfundet i dag er, at vi lever i harmoni med miljøet. Fujitsu og Panasonic benytter pålidelige og avancerede teknologier til reduktion af den globale opvarmning og beskyttelse af ozonlaget.


 

Alt om energiforbrug og energiløsninger i hjemmet.

 

Service

Husk at Energistyrelsen har igangsat et pilotprojekt, hvor private forbrugere kan få teknisk rådgivning og hjælp til at vælge en varmepumpe - klik nederst så vil du kunne se mere.

 

© Nordvarme.dk 2014 :: Primulavænget 1 :: 3390 Hundested :: Telefon: 40 72 74 76 :: E-mail info@nordvarme.dk